Een wereldmerk zijn met zijn baanbrekende stappen voor de diagnose van allergische aandoeningen en astma, waarbij de gezondheid en het geluk van allergische aandoeningen en astmapatiënten op de voorgrond staan, waarbij de gezondheid en veiligheid van zijn werknemers als uitgangspunt worden genomen in overeenstemming met ethische principes , geven om milieubeleid, deelnemen aan projecten op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid zonder te aarzelen in internationale normen. .

In het kader van deze missie is het onze belangrijkste taak om trainingen te organiseren om het publiek te informeren over het belang en de oplossing van allergische aandoeningen en astma.

Een organisatie zijn die alle gezondheidsbehoeften van onze patiënten op het hoogste niveau vervult op het gebied van allergische aandoeningen en astma, bijdraagt ​​aan de medische wereldliteratuur, diensten levert volgens internationale standaarden en dit ondersteunt met academische studies, en gebaseerd is op verbetering in gezondheid, oplossing en geluk.

Istanbul Allergy zal een pionier zijn in het volgen van de ontwikkelingen op het gebied van allergie en astma in landen die ver gevorderd zijn op het gebied van allergie, vooral in de VS, en in het brengen en implementeren van deze ontwikkelingen in Turkije.