Allergische ziekten nemen snel toe, zowel in Turkije als in de wereld. Met de toename van allergische aandoeningen proberen gezinnen ook een oplossing te vinden. Ondanks de toename van allergische aandoeningen, is het erg moeilijk om een ​​arts te vinden die deskundig is op het gebied van allergische aandoeningen. Vanwege deze moeilijkheden en behoefte, Istanbul allergie, prof. dr. Het werd in maart 2016 opgericht door Ahmet Akçay.

Tijdens mijn tijd in het Cincinnati Children Hospital Pediatric allergie- en immunologiecentrum in de Verenigde Staten, zag ik dat de aanpak van allergische aandoeningen in de Verenigde Staten meer systematisch was. Ik heb gemerkt dat er in veel steden te veel allergieafdelingen zijn. Ik kreeg de kans om voor een korte tijd te werken door een ontmoeting te hebben met het Bernstein Allergiecentrum van deze klinieken. Ik heb de Family Allergy-kliniek bekeken. Naar aanleiding van deze onderzoeken dacht ik waarom geen allergiekliniek in Istanbul en begon ik te dromen. Ik wilde zo’n kliniek waar experts op het gebied van allergische aandoeningen zouden kunnen samenwerken, dat de methoden die in de Verenigde Staten worden toegepast, zouden worden gebruikt, dat kinderen en volwassenen met allergieproblemen een remedie zouden vinden. Hiervoor heb ik eerst nagedacht over wat de naam zou zijn. Na een jaar onderzoek besloot ik dat Istanbul Allergy de beste naam was.

Toen begon ik te praten met mijn collega-artsen die met mij konden werken. Er was maar één zin die iedereen gemeen had; “Jij gaat eerst, wij komen.” Als resultaat van deze ontmoetingen realiseerde ik me dat ik de volledige verantwoordelijkheid heb voor deze droom.
Allereerst was er een plek nodig voor Istanbul Allergy en hebben we met ons team onderzocht waar die geschikt was. We wisten dat gezinnen een centrale plek wilden met gemakkelijke toegang, geen parkeerproblemen en een centrale locatie. Het was erg moeilijk om een ​​plek te vinden waar we antwoorden op deze verzoeken konden krijgen. Als resultaat van de grote inspanningen en het onderzoek van mijn vriend die altijd aan mijn zijde heeft gestaan, zagen we de plek in het Karaosmanoğlu-appartement waar Yakup Kadri Karaosmanoğlu woonde, tegenover City’s AVM Nişantaşı. De historische magie van deze plek en de ruime omgeving fascineerden ons. Istanbul Allergy is in maart 2016 opgericht door de problemen op te lossen die ons ‘s nachts wakker hielden tijdens onze huur- en nahuurperiode. Om onze droom te realiseren, hebben we het met mijn team ingericht en bedacht hoe het het beste zou kunnen zijn. Met het idee van Istanbul Allergy is het de bedoeling om diensten als ruimteverhuur en secretariële diensten aan te bieden om de aan de allergiebranche gerelateerde artsen te verenigen onder het dak van een gezamenlijke praktijk. Istanbul Allergy levert diensten voor het opzetten van klinieken die voldoen aan alle eisen van allergie-artsen en voldoen aan de voorschriften van het ministerie van Volksgezondheid.
Bij het samenstellen van het team hebben we ernaar gestreefd een omgeving te bieden waar een lachend gezicht, bescheidenheid en spiritualiteit voorop staan. We weten dat wanneer we naar Istanbul Allergy komen, onze voeten enthousiaster zullen gaan, niet achteruit. Als Istanbul Allergy zijn we klaar om de toekomst in te gaan terwijl ons team deze opwinding voelt.

Allergiespecialisten Istanbul

Bij Istanbul Allergy bereiden we de omgeving voor waar veel allergiespecialisten kunnen samenwerken en wachten we op onze collega’s die willen samenwerken. We zeggen dat we samen grote successen kunnen boeken. Met deze slogan begonnen we onze reis met Adult Allergy Diseases, Astma Specialist en Interne Geneeskunde Specialist Assistent. assoc. dr. Ramazan Ersoy zei dat ik hier ook ben. We zijn gaan samenwerken als een gezamenlijke praktijk.
Sinds februari 2017 is prof. dr. Terwijl Ahmet Akçay serveerde, assist. assoc. dr. Ramazan Ersoy biedt service.
Eind 2017 heeft Pediatric Allergy, Immunology and Pediatric Chest Diseases Specialist Prof. dr. C. Dost Zeyrek begon te dienen als de eerste arts van de gezamenlijke praktijk in Ataşehir.

Ons team wordt elke dag sterker…

Elk succes begint met een droom…

Prof. Dr. Ahmet Akçay

Allergie-oprichter van Istanbul