Wie zijn we

Istanbul Allergy is een organisatie die ruimte verhuurt om te gebruiken als praktijk voor artsen die werkzaam zullen zijn in de gezondheidssector. Aanvullende diensten zoals secretariaat en schoonmaak worden ook geleverd aan artsen die ruimte huren voor gebruik als praktijk.

Istanbul Allergy heeft tot doel het aantal gezondheidsondernemingen met hoge kwaliteitsnormen te vergroten en kwaliteitsfaciliteiten en servicegebieden aan de sector aan te bieden.

Over Istanbul Allergie

Istanbul Allergy streeft ernaar een omgeving te bieden waar een lachend gezicht, bescheidenheid en spiritualiteit voorop staan. We kijken ernaar uit om onze trainingen en professionele ervaringen naar uw tevredenheid te transformeren. Bij alle diensten die we aanbieden in het licht van de wetenschap, kijken we eerst naar uw voordeel.

We weten dat onderwijs en ontwikkeling eindeloos zijn en we zijn ons ervan bewust dat dit veel moeite kost. We streven er voortdurend naar om onszelf te verbeteren. Het is onze prioriteit om op een vriendelijke en attente manier te werken, zodat mensen service krijgen in een kwaliteitsvolle omgeving.