1. Was uw handen met zeepwater voordat u het aanbrengt.

2. Haal de vernevelaar uit de zak of koffer. Verbindingsslang, masker voor kinderen en volwassenen, mondstuk, reservoir en luchtfilter komen uit de doos.

3. Plaats een uiteinde van de slang in de vernevelaar en een uiteinde onder de kamer.

4. Haal het geneesmiddel uit de verpakking. Leeg in de trechter. Het toevoegen van 2-3 cc extra zoutoplossing om het medicijn te verdunnen, verhoogt het voordeel van het medicijn. (Je kunt 100 cc zoutoplossing nemen).

5. Zorg ervoor dat u rechtop zit. Houd je hoofd rechtop, kantel je hoofd iets naar achteren.

6. Verbind de machine met het netwerk en druk op de knop.

7. Als hij een gemaskerde camera gebruikt, is ademen voldoende. Als u het mondstuk gebruikt, plaatst u het mondstuk tussen uw tanden en houdt u het apparaat stevig vast met uw lippen. Adem diep en langzaam door je mond.

8. Nadat het medicijn in de vernevelkamer op is, kunt u de toepassing voltooien. Als er geen stoom uitkomt, controleer dan de binnenkant van de kamer.

9. Gorgel uw mond en keel na het aanbrengen met veel water om kokhalzen en hoesten te voorkomen. Slik het water niet door. In plaats van je mond met water te spoelen, kun je je tanden poetsen.

10. Vergeet niet de stekker uit het stopcontact te halen nadat de applicatie is voltooid.

Dingen om te overwegen:

– U kunt het waterreservoir, het masker en het mondstuk één keer per dag spoelen, ook al is het niet na elke toepassing. Eenmaal per week wassen met zeepsop en naspoelen met veel water. Was de slangen niet, het kan raadzaam zijn om de nokkeneenheid elke 1-2 maanden te vervangen.

– Voor sterilisatie kunt u in plaats van zeepwater een mengsel van 1 deel witte azijn en 3 delen warm water gebruiken, of u kunt het 10 minuten in water koken en steriliseren.

– Vervang het vernevelfilter op de tijden die in de gebruiksaanwijzing worden aanbevolen.

– Geneesmiddelen van het neveltype kunnen de haarzakjes en ogen beschadigen als ze te lang met het masker worden gebruikt. Om deze reden kan het dragen van een hoed en een veiligheidsbril nuttig zijn. Een zwembril kan een simpele bril zijn, maar een zwembril is ideaal.

– Gebruik uw geneesmiddel in de door uw arts aanbevolen dosering en tijd.

– De vernevelaar mag niet langer worden gebruikt dan aangegeven in de gebruiksaanwijzing.

– Vergeet niet de applicatie los te koppelen nadat u klaar bent.

Leave A Comment

Vergelijkbare berichten

Voor afspraak en informatie.

Neem contact met ons op(0850) 433-9393

Communicatie