Dyt. Ecem Tuğba Özkan
Diëtist en voedingsdeskundige
Specialist voedselallergie en kindervoeding
Tel: 0850 433 93 93
E-mail: ecem@istanbulalerji.com.tr
Plaats: Harbiye Mahallesi, Teşvikiye Caddesi, Karaosmanoğlu Apartmanı, No: 37, Kat 3, Şişli, İstanbul
Diëtist Ecem Tuğba Özkan, geboren in 1992, studeerde af aan de Universiteit van Ankara, afdeling Voeding en Diëtetiek. Tijdens haar bacheloropleiding maakte ze haar afstudeerscriptie over het onderwerp “Evaluatie van de voedingsstatus van hemodialysepatiënten” en een gedetailleerde seminarpresentatie over “Resveratrol”.
Tijdens zijn universitaire opleiding liep hij zijn verplichte stage bij de University of Health Sciences Ankara Atatürk Chest Diseases and Thoracic Surgery Training and Research Hospital, Ankara University Faculty of Medicine Cebeci Hospital en Ankara University Faculty of Medicine Cebeci Children’s Hospital. Tegelijkertijd voltooide ze haar stage over institutionele voeding in de keuken van het Universitair Ziekenhuis van Ankara.
Tijdens zijn universitaire opleiding liep hij zijn verplichte stage bij de University of Health Sciences Ankara Atatürk Chest Diseases and Thoracic Surgery Training and Research Hospital, Ankara University Faculty of Medicine Cebeci Hospital en Ankara University Faculty of Medicine Cebeci Children’s Hospital. Tegelijkertijd voltooide ze haar stage over institutionele voeding in de keuken van het Universitair Ziekenhuis van Ankara.
Allergiediëtist Ecem Tuğba Özkan is in september 2019 toegetreden tot de Istanbul Allergy-familie. In Istanbul Allergy biedt ze adviesdiensten op het gebied van gezonde voeding voor kinderen en volwassenen over voedselallergieën, obesitas, zwakte, gewichtsbeheersing, ketogene voeding, diabetes en hypertensie.